Vestelli ingår samarbete med Biovac Sverige AB

Vestelli AB stärker sin position på svenska avloppsmarknaden genom att ingå samarbete med Biovac Sverige AB gällande distribution av Vestellis alla BDT-renare i Sverige.

”Vi är mycket stolta över det stora intresset till samarbete, som vi har fått från olika aktörer sedan vi började marknadsföra våra Biorenare i Sverige i januari 2019. Efter en längre dialog med Biovac från 2019, så kändes ett samarbete mellan bolagen rätt naturligt till slut”, säger Vestellis landsansvarige Stefan Wasström glatt.

”Tack vare samarbetet med Vestelli kan nu Biovac erbjuda sina egna återförsäljare en bredare och modernare produktportfölj för BDT-vattenrening inför säsongen 2021”, påpekar Magnus Eklund, VD på Biovac Sverige AB.

”Vestelli har redan kommit bra igång under 2019-20 i Sverige och nu gäller det att följande steg ut på den svenska BDT-marknaden. Med våra trovärdiga partners kan vi utmana andra tillverkare och nå vårt mål som marknadsledare även i Sverige för BDT-system inom några år”, fortsätter Stefan.

Mera information angående samarbetet ges av:

Stefan Wasström, Vestelli AB, stefan@vestelli.se eller +358 505728744

Magnus Eklund, Biovac Sverige AB, magnus.eklund@biovac.se eller +46 522 13020