Vestelli har anställt en ny landsansvarig för Sverige from 1.11.2021

Vi kan med glädje härmed meddela att Vestelli får en ny landsansvarig för Vestelli Sverige from 1.11.2021, Victor Ahlgren kommer att ta över Stefan Wasströms roll, efter en ca 3 års introduktionstid från Stefans sida. Stefan blir Vestellis exportansvarig vid samma tidpunkt.

Vi får en stark och hungrig landschef i Victor trots han unga ålder, säger Stefan stolt. Victor var den starkare av de två slutkandidater, som vi intervjuade. Hans personlighet, arbetsmoral samt långa branscherfarenhet vägde till hans fördel, fortsätter Stefan.

Victor kommer från Watersystems Sverige AB, där han varit en framgångsrik utesäljare i ca 7 år.

Detta tillfälle att få hoppa in som ny landsansvarig efter Stefan för ett starkt växande brand, är ett bra tillfälle för mig att komma vidare och få nya utmaningar. Jag tror att med mina branschkontakter och erfarenheter, så ska vi få Vestelli ännu starkare i Sverige via dess seriösa och duktiga partners, säger Victor.

Vestelli är ett innovativt och växande bolag, som har stora förväntningar i Sverige under de tre kommande åren. Starten har lyckats över förväntningarna och mottagandet har varit mycket positivt gentemot Vestellis breda och unika BDT-produktportfölj. 

Vi kommer att introducera några intressanta nyheter på våren 2022, så vi behöver mera energi och support till våra återförsäljare, avslutar Stefan.

Vi hälsar Victor välkommen med i Vestelli teamet!