Avloppsvattensystem

Avloppssystem för småhus och stugor med testvinnande produkter

Avloppsvattensystemet ser till att din fastighets avloppsvatten renas på rätt sätt, och att grundvattnet, vattendragen och badstränderna i ditt kvarter förblir rena i framtiden.

Av oss kan du få ett rätt dimensionerat, effektivt och smidigt avloppssystem till såväl ditt enfamiljshus, stuga som flera fastigheter. Våra systemprodukter är inhemska testvinnare som uppfyller de mest krävande miljö- och kvalitetskriterierna.

När du får ett avloppssystem från Vestelli tar vi hand om alla praktiska ärenden åt dig. Vi hjälper dig att välja rätt produkter, sköter installationen och stöttar dig i ditt projekts framsteg. Vi är proffs inom avloppsrening, så du behöver inte vara det!

0 %

TILLVERKAD

I FINLAND

+ 0

SÅLDA

PRODUKTER

0 %

AV VÅRA KUNDER

REKOMMENDERAR

Är du intresserad av ett rätt dimensionerat och kostnadseffektivt avloppssystem? Kontakta oss idag!

Hur och varför skaffar man ett avloppssystem?

Avloppsvattensystemet ska upphandlas enligt miljöfaktorer och gällande föreskrifter.

Fastigheter som ligger i grundvattenområden eller 100 meter från vattenförekomster måste reparera sina avloppsvattensystem i enlighet med lagen som antogs 2019. Om din fastighet bara har ledningsvatten och en vattenfri diskho behöver du inte förnya avloppssystemet. Annars är det troligt och lägligt för dig att skaffa ett avloppssystem.

Avloppsvattensystemet är en betydande miljöakt, eftersom du med det säkerställer att ditt avloppsvatten inte hamnar i att förorena Finlands rena och unika vattendrag. Utan ett avloppssystem riskerar ditt dricksvatten att förorena grundvattnet, vilket i sin tur kan göra andra grundvattenanvändare sjuka. Om avloppsvattensystemet inte är ändamålsenligt kan avloppsvattnet migrera och även orsaka lukt- och bakterieproblem i till exempel brunnsvatten.

När du ska köpa ett avloppssystem bör du lita på hjälp av en avloppsexpert

Utan fördjupad kunskap inom området är det svårt att förstå de rätta alternativen för avloppsvattenlösningar – du kan till exempel få ett system som har fel storlek, felaktigt installerat eller för dyrt.

En avloppsexpert hjälper dig att välja rätt avloppssystem som är både kostnadseffektivt, rätt dimensionerat och den mest lämpliga lösningen för din fastighet. Så när du anförtror hanteringen av avloppsvattensystemet till avloppsexperter kan du vara säker på ett hållbart, miljövänligt och slutgiltigt resultat.

Avloppssystem utan ansträngning

Ett avloppssystem består av produkter som filtrerar och behandlar vatten.

Vi designar och implementerar högkvalitativa och lättanvända avloppssystem för praktiskt taget alla lämpliga fastigheter och alla jordar.

För småhus

Till stugorna

För affärslokaler

För fastighetskomplex

Vestells testvinnare och nyckelbiljettprodukter

Våra avloppsvattenprodukter, som Biopurifidajat, är testvinnare inom sitt område och inhemska flaggskeppsprodukter. 

Avloppssystem med inhemska testvinnande produkter

Hjärtat i Vestells avloppssystem är inhemska Key Flag-produkter, av vilka vi har levererat mer än 5 000 till olika delar av Finland.

Produktfamiljen Biopurifitaja är avsedd för rening av grått avloppsvatten, såsom vatten från kök och toaletter. Vi erbjuder Biopurifitaja-lösningar för hushåll av olika storlekar: du kan få ett Biopurifitaja-system som sträcker sig från enmansdimensionering till system för hundratals vattenanvändare.

Vestellis Biopurifitaja-produkter är testade för att vara av högsta kvalitet på marknaden. Produkterna har vunnit en opartisk användarundersökning av avloppsvattensystem, baserad på vilken du får de högsta nivåerna av avloppsvattenrening med Biopurifitaja.

Vår BioKube produktserie är i sin tur lämplig för rening av allt avloppsvatten, från enmanshushåll till bysystem med hundratals användare. Produktfamiljen BioKube är den enda minireningsanläggningen för allt avloppsvatten som har klarat det 6-månaders stopptestets mäteffektivitet.

Hur fick du till avloppsvattensystemet?

1. Kontakta oss genom att ringa, via chatt eller via e-post eller genom att använda kontaktformuläret.

2. Vi går tillsammans igenom vilken typ av avloppssystem som skulle passa din fastighet bäst.

3. Innan du implementerar avloppssystemet behöver du en avloppsplan, som vi kan genomföra för dig från början till slut. Vi sköter även godkännandet av avloppsplanen i din kommun. Läs mer om avloppsplanen.

4. När kommunen godkänt planen tar vi hand om ramarna för hela avloppsprojektet åt dig.

5. Vi förser dig med de rätta produkterna för avloppsvattensystem, samt hjälper dig med installation och övervakning av dem. Vi gör det härmed möjligt för dig att utföra avloppsprojektet på ett enkelt sätt.

6. Ditt system är helt klart för användning 2 till 6 månader efter din kontakt.

7. Din rening av avloppsvatten är nu i ordning för de kommande decennierna! Vårt system är extremt lätt att använda, och du behöver inte oroa dig för komplicerade underhållsprocedurer.

Var du intresserad av ett rätt dimensionerat och kostnadseffektivt avloppssystem?
Kontakta oss idag!

Våra experter ger råd och hjälper dig med alla frågor som rör avloppsvattensystemet.

0 %

BEREDD

I FINLAND

+ 0

SÅLAS

PRODUKT

0 %

OM KUNDER

REKOMMENDERAD

Är du intresserad av ett rätt dimensionerat och kostnadseffektivt avloppssystem? Kontakta oss idag!