ÅF-träff

Vi har glädjen att bjuda in Er till Vestellis andra ÅF-träff på Viking Grace 8-9.3.2019!

Vi kan ta emot de 15 första intresserade och därför begränsar vi deltagandet till en person/bolag/ort. Så ifall Ni vill hänga med, så anmäl Ert deltagande så snabbt som möjligt genom länken, som finns under programmet. Vi återkommer med bekräftelse och frågar då närmare efter de personuppgifter vi behöver.

Skolningsresan är kostnadsfri för Er del. Vi bjuder på resan i egen hytt, två frukostar, skolningskaffe samt buffé-middagen.

Med på resan finns också en erfaren markentreprenör, som jobbat med Vestellis produkter. Han delger sina erfarenheter samt svarar gärna på Era frågor.

ÅF-träffens program

 • Vestelli som företag
 • Svenska marknaden, erfarenheter, problem, kommuners krav m.m.
 • Produkter
 • Planering
 • Funktion
 • Installation
 • Användning och service
 • Stora projekt PE 20-200
 • Era visioner om Vestellis möjligheter på svenska marknaden. Logistik, prissättning m.m. Era önskemål, supportbehov, marknadsföring m.m.

Preliminär tidtabell:

Fredag 8.3.2019

Kl 06.30-7.00 Samling i Viking Line terminalen ( Stockholm ) vid gruppbokningen. Stefan löser ut biljetterna kl 6.40  och delar ut dem till deltagarna. OBS! Kom i tid, så att alla kan gå ombord senast kl 7.15.

Kl 7.30. Viking Grace startar från Stockholm. Deltagarna för sina väskor och ytterkläder till sina hytter.

Kl 7.45 Gemensam frukost i buffésalen

Kl 9.15 Samling i konferensrummet. Presentation av Vestellis personal samt deltagarna.

Kl 9.30 Skolning

Kl 11.30 Kaffepaus

Ca kl 15.00 Skolningen avslutas

Kl 16.00 Gemensam Ala Carte-middag

Ca kl 18- Fri samvaro

 

Lördag 9.3.2019

Kl 6.00 Frivillig frukost

Kl 6.30 Viking Grace anländer till Stockholm

 

Hoppas också denna andra ÅF-träff blir lyckad för alla nya parter. Därtill är det ju alltid trevligare att ha samarbete då man träffats personligen.

OBS! Har ni inte chans att hänga med på denna ÅF-träff, så ring upp mig eller skicka ett mejl, så kan vi ta en egen träff hos Er på våren. Vi kommer gärna och skolar Er och Er personal samt kunder, så hör av ifall våra produkter intresserar Er. Med våra vältestade Biorenare kommer Ni att få ett mycket bredare produktsortiment att jobba med under 2019.

För aktörer från södra Sverige kan vi nämna i detta skede, att vi finns också med på stora VA-kongressen 13-14.3.2019 i Halmstad. Vi kan också stämma träff under dessa dagar enligt önskemål. Hör av Er!

 Väl mött på Grace igen!

 

Vänligen,

Stefan Wasström

+358 50 5728 744

stefan@vestelli.se

 

  Personuppgifter