Blogg

Vestelli inleder samarbete med Watersystems AB från Tranås

Vestelli AB kan med stor glädje meddela att vi i december 2019 ingått samarbete med Watersystems AB från Tranås gällande distribution av Vestellis alla BDT-renare i Sverige.

”Vi är mycket positiva över den respons vi fått under 2019 från flertal svenska markentreprenörer, som jobbar med enskilda avlopp. Detta ledde också till att vi kom i kontakt med trygga WSB Tranås”, säger Vestellis landsansvarige Stefan Wasström.

Tack vare vårt samarbete kan nu Watersystems i Tranås erbjuda sina återförsäljare en färdig produktportfölj för BDT-vattenrening inför säsongen 2020. Båda företagen tillverkar bl a reningssystem med stommar av betong, vilket har många fördelar.

”Vestelli har redan kommit bra igång under 2019 i Sverige och vi har aktivt deltagit i olika event under året. Genom detta samarbete förstärker vi klart vår närvaro på den svenska marknaden”, fortsätter Stefan.

Mera information angående samarbetet ges av:

Stefan Wasström, Vestelli AB, stefan@vestelli.se eller +358-505728744

Lars Lindh, Watersystems AB, lars@watersystems.se eller +46-140386589

Ny samarbetspartner i Sverige

Vestelli kan med stor glädje meddela att vi i april 2019 ingått också samarbete med Svensk Avloppsrening gällande distribution av Vestellis alla BDT-renare i Sverige.

”Vi är mycket nöjda över att vi har fått med en stor samarbetspartner, som har samma ambitioner och värdegrunder som vi”, säger Vestellis landsansvarige Stefan Wasström.

Efter att ha träffat SVARAB:s Lars Rundh och Jonas Vennberg några gånger under vintern, så känns en gemensam satsning på svenska marknaden som en rätt lösning. SVARAB växer stadigt och med Vestellis vältestade och kvalitativa Biorenare, så får SVARAB:s kunder en färdig produktportfölj för BDT-vattenrening inför säsongen 2019.

”Vestelli är redan för femte året i rad marknadsledare på finska marknaden för BDT-lösningar. Nu vill Vestelli också nå en stark position på den svenska marknaden inom 2-3 år och detta samarbete ger oss möjligheter till det”, fortsätter Stefan.

Mera information angående samarbetet ges av:

Stefan Wasström, Vestelli AB, stefan@vestelli.se eller +358-50 -5728744

Lars Rundh, SVARAB, lars.rundh@svarab.se eller +46-73-5158286